Je bent hier:

HI! WIJ ZIJN HET CENTRUM VOOR VERDUURZAMEN. EN WE HOREN GRAAG WIE JIJ BENT!

Het Centrum voor Verduurzamen bestaat uit Verzinkerij Meerveldhoven, De Run Metaalcoating en Dameco Plating. Dit betekent dat duurzaam denken en handelen op het gebied van oppervlaktebehandelingen vandaag de dag leiden tot ongekende én eindeloze (specialistische) mogelijkheden vanuit één locatie in Veldhoven. Als medewerker expeditie ga jij aan de slag bij Verzinkerij Meerveldhoven.

 

ONS STREVEN …

We willen dat jij fluitend naar je werk komt én naar huis gaat. Want dan weten we allebei dat het goed zit. Yes, één ding staat vast: bij het Centrum voor Verduurzamen word je gezien. Dat zie je. Dit doen we door oprecht in elkaar te investeren als fundament onder wederzijds respect en loyaliteit. In de praktijk betekent dit dat we vragen hoe het met je gaat, vóór dat we over het werk in gesprek gaan. Kleine dingen, maar wat ons betreft enorm belangrijk! Wij zijn enthousiast. En jij? Werp dan een blik op onderstaande vacature én laat het ons weten als je ook enthousiast bent!

 

DE VACATURE

We zoeken zaterdagmedewerkers (werktijd 06.00 – 12.00 uur) die in het weekend een grote diversiteit aan werkzaamheden uitvoeren in onze productiefaciliteit. Soms spring je bij in de productie en geef je ondersteuning aan een van onze specialisten en op een ander moment ben je bezig met poetsen en opruimen.

DIT ZIEN WE GRAAG
  • Je bent op zaterdag beschikbaar tussen 06.00 en 12.00 uur
  • Je weet wanneer het nodig is ‘om de schouders eronder te zetten’ én wanneer het tijd is voor een geintje en Brabantse gezelligheid
  • Je werkt nauwkeurig
  • Schoon is bij jou ook echt schoon
  • Een open karakter, met gevoel voor humor
DIT HEBBEN WE TE BIEDEN
  • Een no nonsens organisatie, met een goede werksfeer
  • De mogelijkheid om écht bij ons aan de te slag te gaan. Eventueel in een werk/leertraject
  • Een marktconform salaris
  • Je collega’s zijn fijne mensen met wie het goed samenwerken is

Solliciteren?

Dat kan gewoon via een ‘appke’ (WhatsApp dus). Maar ook door het invullen van het formulier op onze website. Je naam en e-mailadres zijn verplicht, maar dit geldt niet voor het uploaden van een cv of motivatie. Stuur ons wat je hebt of denkt dat nodig is. En als je nu denkt, ik loop liever gewoon even binnen … ook prima! Tot snel!

Via Whatsapp kan ook! Klik hier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Upload hier je CV