Je bent hier:

Verzinkerij Meerveldhoven

Als specialist in thermisch-, centrifugaal- en op hoge temperatuur verzinken volgens klantspecificaties, bedienen wij een breed spectrum aan klanten in diverse marktsegmenten. We zorgen ervoor dat de producten van onze klanten een oppervlaktebehandeling ondergaan die roestvorming voorkomt en zorgt voor de gewenste esthetische uitstraling. Met andere woorden: we laten producten er mooier uitzien.

Ons werk voeren we uit in een moderne en duurzame productiefaciliteit. Waarbij we continu de samenwerking zoeken met de andere bedrijven binnen het Centrum voor Verduurzamen: De Run Metaalcoating en Dameco Plating. We regelen -maar al te graag- alles voor onze klanten en dat gaat vaak veel verder dan enkel het verzorgen van de oppervlaktebehandeling. Denk hierbij aan het transport van producten en het demonteren, voor- en nabehandelen, assembleren, verpakken en etiketteren van producten. Dit alles altijd volgens de gewenste klantspecificaties.

bewerkingen

HIEROM KIEST U VOOR ONS

75+ jaar ervaring

In 1947, vlak na de 2de Wereldoorlog, startte onze overgrootvader Adriaan Sweegers Verzinkerij Meerveldhoven. In de loop der jaren werd er verbouwd, aangekocht, vernieuwd, overkapt, uitgebouwd en uitgebreid. Kortom: we zijn doorpakkers en voorlopers vanaf het eerste uur. 75 jaar later zijn we een van de grootste verzinkerijen van de Benelux. Nog steeds lopen we voorop, zowel op het gebied van techniek als milieu & duurzaamheid.

Hypermoderne productiefaciliteit

Ons werk voeren we uit in een moderne productiefaciliteit. Om onze klanten optimaal te bedienen investeren we continu in optimalisatie en uitbreiding van onze productiefaciliteit.   Zo hebben we recent onze verzinkovens voorzien van een nieuwe branderinstallatie met gedompelde branders (waarmee we een flinke CO2-reductie realiseren) en is er een digitaal ordervolgsysteem ingevoerd.

12 Oppervlaktebehandelingen onder één dak.

U leest het goed. We bieden u -samen met De Run Metaalcoating en Dameco Plating- maar liefst 12 verschillende oppervlaktebehandelingen onder één dak. Dat alleen is al bijzonder, maar dat wij u verschillende combinatie-oppervlaktebehandelingen aan kunnen bieden maakt ons echt uniek.

Werken met specialisten

Gewoon in Veldhoven. Gewoon binnenlopen. Gewoon bellen. En gewoon ‘lekkere’ koffie. Want al opereren we vandaag de dag als een state of the art (familie)bedrijf met een indrukwekkende productiefaciliteit, we willen blijven wie we zijn. Vandaag en morgen. Gewoon omdat dit nog altijd ‘verrekkes’ goed voelt. Zo ziet u maar, zo eenvoudig kan werken met specialisten zijn.

ONZE KLANTEN

VERZINKERIJ MEERVELDHOVEN IN BEELD