Je bent hier:

HI! WIJ ZIJN HET CENTRUM VOOR VERDUURZAMEN. EN WE HOREN GRAAG WIE JIJ BENT!

Het Centrum voor Verduurzamen bestaat uit Verzinkerij Meerveldhoven, De Run Metaalcoating en Dameco Plating. Dit betekent dat duurzaam denken en handelen op het gebied van oppervlaktebehandelingen vandaag de dag leiden tot ongekende én eindeloze (specialistische) mogelijkheden vanuit één locatie in Veldhoven. Als procesoperator ga jij aan de slag bij Verzinkerij Meerveldhoven.

 

ONS STREVEN …

We willen dat jij fluitend naar je werk komt én naar huis gaat. Want dan weten we allebei dat het goed zit. Yes, één ding staat vast: bij het Centrum voor Verduurzamen word je gezien. Dat zie je. Dit doen we door oprecht in elkaar te investeren als fundament onder wederzijds respect en loyaliteit. In de praktijk betekent dit dat we vragen hoe het met je gaat, vóór dat we over het werk in gesprek gaan. Kleine dingen, maar wat ons betreft enorm belangrijk! Wij zijn enthousiast. En jij? Werp dan een blik op onderstaande vacature én laat het ons weten als je ook enthousiast bent!

 

DE VACATURE

Een functie in fulltime dienstverband (40 uur). Je gaat aan de slag als procesoperator op de centrifuge afdeling. Belangrijk om direct te vermelden: je (voor)opleiding is niet doorslaggevend voor ons. Wij helpen je graag met een opleiding die nodig is om je werkzaamheden uit te kunnen voeren op het gewenste niveau. Vervolgens is er alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

We zoeken iemand die het gewend is om in een industriële omgeving te werken. Daarbij werk je zelfstandig in een klein team. Je bent het type dat niet snel in de stress schiet. Doet zich een storing voor dan ga je er in eerste instantie vanuit dat het gaat om het vervangen van een sensor of luchtslang. Aan (onnodige) paniek heb je een hekel. In je dagelijkse werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en het productievolume van onze centrifuge-werkzaamheden. Je ziet het als een uitdaging om het maximale uit onze productiecapaciteit te halen!

De centrifuge afdeling is de oudste afdeling binnen ons bedrijf. Het is ook een belangrijke afdeling, waar we beschikken over twee verzinkautomaten. Mits nodig leiden we je op om de machine te kunnen bedienen. Daarnaast werk je samen met een collega die de producten voorbereid voor productie. Beide verzinkautomaten zijn door ons in-house ontwikkeld. Ze ‘opereren’ volledig automatisch, maar vragen wel om zorg en aandacht vanuit de operator. Denk hierbij aan het controleren van geproduceerde producten, het tussentijds schoonmaken van de machines en het zinkbad en het oplossen van kleine storingen (het vervangen van een slangetje of het wisselen van een sensor).

Belangrijk om te vermelden: je werkt als operator hoofdzakelijk samen een collega. Jullie vormen samen een team. De afdeling waar je aan de slag gaat, werkt in 2 of 3 diensten. Per dienst zijn er ca 4 tot 6 mensen werkzaam binnen een groep van 16 collega’s mensen met verschillende nationaliteiten. Kortom: een gemêleerd gezelschap!

DIT ZIEN WE GRAAG
 • Je bent altijd bepalend in kwaliteit en productievolume
 • Je bent betrouwbaar
 • Je bent kritisch, nauwkeurig en voelt je verantwoordelijk voor de juiste kwaliteitsstandaard
 • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen
 • Je bent fysiek ‘gezond’ en in staat om fysieke arbeid uit te voeren
 • Je kunt prima ‘snel schakelen’: jou krijgen ze niet gek!
 • Je bent een teamspeler, maar ook uiterst zelfstandig
 • Je weet wanneer het nodig is ‘om de schouders eronder te zetten’ én wanneer het tijd is voor een geintje en Brabantse gezelligheid
 • Dat je jezelf verstaanbaar kunt maken in het Engels, Duits of Pools
DIT HEBBEN WE TE BIEDEN
 • Een no nonsens organisatie, met een goede werksfeer
 • Veel diversiteit (dat vraagt om improvisatievermogen máár biedt dus ook veel afwisseling)
 • Een marktconform salaris
 • Een vast contract behoort tot de mogelijkheden
 • Mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling en groei
 • Je collega’s zijn fijne mensen met wie het goed samenwerken is

Solliciteren?

Dat kan gewoon via een ‘appke’ (WhatsApp dus). Maar ook door het invullen van het formulier op onze website. Je naam en e-mailadres zijn verplicht, maar dit geldt niet voor het uploaden van een cv of motivatie. Stuur ons wat je hebt of denkt dat nodig is. En als je nu denkt, ik loop liever gewoon even binnen … ook prima! Tot snel!

Via Whatsapp kan ook! Klik hier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Upload hier je CV