Je bent hier:

Omar Durna (48) is werkzaam bij Verzinkerij Meerveldhoven sinds 1998. Een betrokken en betrouwbare allround productiemedewerker. Altijd werkzaam met lach en ‘goeie’ zin. Zo ging het ook tijdens het gesprek dat we met hem hadden …

Omar. Je bent al 24 jaar werkzaam bij Verzinkerij Meerveldhoven. Kunnen we dan de conclusie trekken dat je het hier goed naar je zint hebt? “Ik werk hier in een fijne omgeving, met al even fijne collega’s. Het werk is leuk en heerst meest van tijd een vrolijke sfeer. Dat vind ik heel belangrijk, want ik hou van vrolijkheid. Daarnaast weet ik wat er van me verwacht wordt en dat ik hier kan voldoen. En als het een keer niet loopt of lukt, is er altijd een collega die te hulp schiet. We doen het hier samen.”

24 YEARS AND STILL COUNTING!
Wat gaat de toekomst je brengen binnen de Verzinkerij’? “Weet je wat het is? Je bent nooit uitgeleerd en dat geldt ook voor mij. Ik leer hier nog steeds iedere dag bij. Ik kan inmiddels veel en weet ook veel, maar ik zie nog genoeg ‘nieuwe’ uitdagingen. Ik wil meegroeien met het bedrijf: zelf beter worden om uiteindelijk het bedrijf beter te maken.”

HET DAGELIJKS WERK
“Al het materiaal dat binnenkomt wordt door mij verwerkt. Ik breng het naar de juiste plek, hang het op en maak het gereed voor productie. Eigenlijk komt het erop neer dat ik ervoor zorg dat onze specialisten snel en effectief te werk kunnen gaan. Wij zorgen voor de juiste voorbereiding

“Van directie tot aan de werkvloer is het onderlinge respect groot. Wellicht is daarom de werksfeer ook zo goed.”

 Omar Durna – Allround productiemedewerker

HET CENTRUM VOOR VERDUURZAMEN

“Verzinkerij Meerveldhoven is echt onderdeel van het Centrum voor Verduurzamen. Voor mijn gevoel werk bij de Verzinkerij’, maar ik zie ons wel als één club. Het centrum is ook wel goed gekozen woord. We draaien hier bijna dag en nacht omdat we enorm hard groeien. Gelukkig werken we in ploegen en daarom is het volgens mij voor iedereen goed te doen. En als dat niet het geval is, dan kun je dat hier ook gerust zeggen. Maar ja, uiteindelijk willen we ook allemaal hetzelfde: onze klanten helpen en goed werk afleveren. Dat lukt volgens mij aardig, anders hadden we niet zo druk, haha.”

Is het Centrum voor Verduurzamen een familiebedrijf? “Jazeker. Ik voel dat zeker zo. Ik ken Roel en Daan (resp. directeur Verzinkerij Meerveldhoven en directeur Dameco Plating, red.) al jaren en dat zijn nog steeds dezelfde mensen zoals ik ze heb leren kennen. Dat geldt ook voor vader Sweegers (oprichter Verzinkerij Meerveldhoven, red.). Bij alle drie voel ik hetzelfde: de warmte, de betrokkenheid en het respect voor iedereen die hier werkt.”

Wil jij net als Omar ook onderdeel worden van het Centrum voor Verduurzamen? Laat het ons weten. We horen graag wie je bent! Want bij ons kun je nagenoeg altijd aan de slag! Het Centrum voor Verduurzamen bestaat uit Verzinkerij Meerveldhoven, De Run Metaalcoating en Dameco Plating. Dit betekent dat duurzaam denken en handelen op het gebied van oppervlaktebehandelingen vandaag de dag leiden tot ongekende én eindeloze (specialistische) mogelijkheden vanuit één locatie in Veldhoven.