Je bent hier:

Melissa van Ven (29) is werkzaam als administratief medewerkster bij Dameco Plating. Dit met een vooropleiding zorg- en welzijn / verpleegkunde. Dat zegt iets over de mogelijkheden binnen Dameco Plating. Een mooi en inspirerend verhaal ‘uit eerste hand’, door een werknemer die uitspreekt dat je gewoon altijd je hart moet volgen …

“Ik heb hier letterlijk de kans gekregen om eindelijk aan de slag te gaan in een omgeving waar ik mezelf helemaal op m’n plek voel. Niet alleen in relatie tot het werk, maar in zijn totaliteit. Alles wat ik hiervoor deed voelde nooit helemaal goed en dat gevoel heb ik bij Dameco Plating vanaf dag één dus wel. Dit werk en de omgeving past helemaal bij mij. En eerlijk is eerlijk, dat had ik zelf ook niet verwacht en gedacht.”

DAMECO. DA’S FIJN WERKEN
“De sfeer, de mensen, de dynamiek en het streven om perfect werk af te leveren. En dan vergeet ik bijna het klantcontact. Alles bij elkaar maakt dit Dameco’ voor mij tot een plek waar het fijn werken is. Misschien is het ook het perfectionistische dat ik hier dagelijks terugzie. Ik ben zelf ook echt een perfectionist. Dus dat is een mooie match. Bovenal valt mij op dat je hier echt jezelf kunt zijn. Een voorbeeld … tussen de middag heb ik het echt even nodig om een half uurtje te gaan wandelen. Ik vind dat gewoon fijn en kan dan het werk even loslaten. Het biedt me een stukje vrijheid waar ik echt blij mee ben. Ik ben een alleenstaande moeder en heb dus sowieso minder vrijheid en vrije tijd. Vanaf dag één merk ik dat ze hier begrip voor hebben.

“Dameco staat voor perfectionisme. Ik ben zelf ook een perfectionist. Dus dat is een mooie match.”

– Melissa van de Ven –

DE TOEKOMST
“Ik wil hier doorgroeien of beter gezegd ‘meegroeien’ met Dameco’. Ik heb veel geleerd sinds ik hier twee jaar geleden begonnen ben, maar er valt nog genoeg bij te leren. Het streven is daarbij: mezelf én het bedrijf beter maken. Waarbij ik echt hoop dat we ondanks de groei die we doormaken het bedrijf blijven dat we nu zijn. Mensen worden hier echt gezien en krijgen kansen. Je kunt hier met de directeur praten & lachen en zelfs ellende delen. Dat geldt overigens voor het merendeel van de collega’s hier. Dat is ook typisch Dameco’, die saamhorigheid.”

Wat wordt er van je verwacht? “Inzet, collegialiteit en betrokkenheid. Zie het als: wie goed doet, goed ontmoet of wat je geeft krijg je terug. We zijn een familiebedrijf en dan moet je ook omgaan met elkaar als familie.”


HET CENTRUM VOOR VERDUURZAMEN

Drie bedrijven binnen één centrum of één centrum met drie bedrijven? “Ik werk bij het Centrum voor Verduurzamen. Je ziet steeds beter dat we eigenlijk gewoon 3 specialisaties aanbieden onder één dak. De administraties zijn dan wel los van elkaar, maar het onderlinge contact, het samenwerken en het ‘wij-gevoel’ krijgt steeds meer vorm. Recent hadden we een barbecue, dit was ook een barbecue met alle bedrijven binnen het centrum’. Een bewuste keuze: we moeten samen werken, máár zeker ook samen plezier maken!”

“We zijn een familiebedrijf en dan moet je ook omgaan met elkaar als familie.”

– Melissa van de Ven –

Wil jij net als Melissa ook onderdeel worden van het Centrum voor Verduurzamen? Laat het ons weten. We horen graag wie je bent! Want bij ons kun je nagenoeg altijd aan de slag!

Het Centrum voor Verduurzamen bestaat uit Verzinkerij Meerveldhoven, De Run Metaalcoating en Dameco Plating. Dit betekent dat duurzaam denken en handelen op het gebied van oppervlaktebehandelingen vandaag de dag leiden tot ongekende én eindeloze (specialistische) mogelijkheden vanuit één locatie in Veldhoven.