Je bent hier:

Vandaag: Martin Middelkoop (74)

Chauffeur bij A.C. Den Hartog en Zn. Martin komt als chauffeur al 9 jaar bij De Run Metaalcoating en Verzinkerij Meerveldhoven.

Een intensieve samenwerking die zijn oorsprong vindt in een innovatief systeem. In het jaar 2008 nemen Kris en Kristel contact op met De Run Metaalcoating. Op dat moment maakt hun bedrijf een sterke groei door op het gebied van het produceren en lakken van de -zo herkenbare- geel/zwart gestreepte verkeerspalen. De palen werden op dat moment zowel bij Arel bvba zelf als op andere locaties in België voorzien van een natlaksysteem. Zowel als organisatorisch als logistiek gezien niet ideaal. Daarom ging het bedrijf de samenwerking aan met Verzinkerij Meerveldhoven en De Run Metaalcoating. We kozen voor een Duplex systeem van thermisch zink en poedercoating in twee kleuren. Dit deden we met succes en het bleek een resultaat waar de markt naar op zoek was!

  • Arel bvba weet ons niet alleen te vinden voor de in twee kleuren gepoedercoate verkeerspalen. Zo worden bevestigingsmiddelen, beugels en deurtjes van de palen centrifugaal thermisch verzinkt bij Verzinkerij Meerveldhoven.
  • De natlakafdeling van De Run Metaalcoating spuit de polyester besturingskasten en sokkels. De laadpalen worden elektrolytisch verzinkt bij Dameco Plating, om vervolgens gepoedercoat te worden bij De Run Metaalcoating.
  • De Run’ is ook verantwoordelijk voor het glasparelstralen van boombescherming-beugels vervaardigt uit roestvast staal. De stalen palen, steunen en portieken worden dan weer thermisch verzinkt bij Verzinkerij Meerveldhoven.

Wil je niks missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam