Je bent hier:

HI! WIJ ZIJN HET CENTRUM VOOR VERDUURZAMEN. EN WE HOREN GRAAG WIE JIJ BENT!

Het Centrum voor Verduurzamen bestaat uit Verzinkerij Meerveldhoven, De Run Metaalcoating en Dameco Plating. Dit betekent dat duurzaam denken en handelen op het gebied van oppervlaktebehandelingen vandaag de dag leiden tot ongekende én eindeloze (specialistische) mogelijkheden vanuit één locatie in Veldhoven. Als medewerker expeditie ga jij aan de slag bij Verzinkerij Meerveldhoven.

 

ONS STREVEN …

We willen dat jij fluitend naar je werk komt én naar huis gaat. Want dan weten we allebei dat het goed zit. Yes, één ding staat vast: bij het Centrum voor Verduurzamen word je gezien. Dat zie je. Dit doen we door oprecht in elkaar te investeren als fundament onder wederzijds respect en loyaliteit. In de praktijk betekent dit dat we vragen hoe het met je gaat, vóór dat we over het werk in gesprek gaan. Kleine dingen, maar wat ons betreft enorm belangrijk! Wij zijn enthousiast. En jij? Werp dan een blik op onderstaande vacature én laat het ons weten als je ook enthousiast bent!

 

DE VACATURE

Binnen de Run metaalcoating ben je onze spin in het web! Je geeft als heftruckchauffeur -letterlijk- sturing aan de organisatie zonder direct leiding te geven.

Op je heftruck verzamel je de orders en zoek je naar combinaties waardoor onze poedercoating de meest efficiënte productie kan realiseren. Met behulp van de planning welke op de iPad geprojecteerd wordt ben je in staat om alle verschillende bewerkingen vroegtijdig voor te bereiden en zorg je ervoor dat je collega’s hun werk goed uit kunnen voeren. Bij De Run Metaalcoating maken we niets. Wij behandelen het product van onze klanten door het te voorzien van een kleur of laagje zink.

Jij overziet de diverse stromen in het bedrijf en weet proactief te handelen waardoor we het maximale kunnen bereiken. Primair ben je bezig met het laden en lossen van producten voor onze klanten. De functie is dynamisch. Je overziet namelijk altijd wie behoefte heeft aan hulp en schakelt met de bedrijfsleiding om de flow van onze werkstromen optimaal te houden. Zelf even een handje helpen waar het nodig is en zorgen voor een schoon bedrijf zit in je karakter.

Wij zijn een echt familiebedrijf met een platte organisatie waar we met een relatief klein team veel werk verzetten. Goed georganiseerd en betrouwbaar. Een bedrijf met veel dynamiek waar jij echt wordt gezien!

Binnen het Centrum voor Verduurzamen zijn we met de drie familiebedrijven Dameco Plating, Verzinkerij Meerveldhoven en De Run Metaalcoating actief in de oppervlakte behandeling van metalen.

DIT ZIEN WE GRAAG
 • Je bent betrouwbaar
 • Je bent kritische nauwkeurig en voelt je verantwoordelijk voor de juiste kwaliteitsstandaard
 • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen
 • Je bent fysiek ‘gezond’ en in staat om fysieke arbeid uit te voeren
 • Stressbestendigheid. Je kunt prima ‘snel schakelen’: jou krijgen ze niet gek!
 • Je bent een teamspeler, maar ook uiterst zelfstandig
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je weet wanneer het nodig is ‘om de schouders eronder te zetten’ én wanneer het tijd is voor een geintje en Brabantse gezelligheid
 • Je werkt nauwkeurig
 • Een open karakter, met gevoel voor humor
DIT HEBBEN WE TE BIEDEN
 • Een no nonsens organisatie, met een goede werksfeer
 • Veel diversiteit (dat vraag om improvisatievermogen máár biedt dus ook veel afwisseling)
 • Een marktconform salaris
 • Een vast contract behoort tot de mogelijkheden
 • Mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling en groei
 • Je collega’s zijn fijne mensen met wie het goed samenwerken is

Solliciteren?

Dat kan gewoon via een ‘appke’ (WhatsApp dus). Maar ook door het invullen van het formulier op onze website. Je naam en e-mailadres zijn verplicht, maar dit geldt niet voor het uploaden van een cv of motivatie. Stuur ons wat je hebt of denkt dat nodig is. En als je nu denkt, ik loop liever gewoon even binnen … ook prima! Tot snel!

Via Whatsapp kan ook! Klik hier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Upload hier je CV