Dat heb je goed gezien! Hier is ‘ie dan, de eerste editie van de externe nieuwsbrief van het Centrum voor Verduurzamen: GEZIEN!

Aan het einde van 2022 hebben we ook al een soort van ‘krantje’ uitgebracht. Deze was toen volledig gericht op de rebranding van het Centrum voor Verduurzamen. Na overleg met ons reclamebureau hebben we besloten dat we met ingang van Q2 2024, een aantal keer per jaar een interne en externe nieuwsbrief uit gaan brengen. Met als doel: medewerkers, klanten, leveranciers, relaties en andere betrokkenen informeren over alles wat er speelt binnen onze prachtige bedrijven.

Zoals iedereen van ons gewend is, blijven we continu in beweging. Zo is de nieuw-bouw voor de beits-afdeling inmiddels afgerond, starten we met het (her) inrichten van de SUBLIMOTION-process®-afdeling, nadert de revitalisering van de omgeving zijn voltooiing (meer hierover in het vervolg van deze nieuwsbrief) en starten we binnenkort met het realiseren van een nieuwe kopgevel voor Verzinkerij Meerveld-hoven. Op het gebied van uitstraling (zowel online als offline) worden we steeds beter zichtbaar op het gewenste niveau en weten we ons meer en meer te profile-ren als een ‘groep van bedrijven’ binnen het Centrum voor Verduurzamen. We laten de markt en potentiële nieuwe collega’s zien dat we vooruitstrevend zijn en blijven en op een duurzame manier verder bouwen aan de toekomstbestendigheid van ons familiebedrijf. Tegen bestaande en nieuwe klanten zeggen we dan ook: kom maar door met die orders. Wij zijn er klaar voor!

We eindigen ons voorwoord met een hartelijk welkom aan Stephan Peeters! Als nieuwe directeur van Dameco Plating wensen wij hem veel succes. We zijn ervan overtuigd dat Dameco’ onder zijn aanvoering mooie stappen blijft maken!

 

Wil je meer lezen? Klik dan op onderstaande link: