Je bent hier:

De Run Metaalcoating

Als specialist in poedercoaten, natlakken, brandwerend coaten, glasparelstralen, schooperen/metalliseren en stralen van een grote diversiteit aan oppervlakten volgens klantspecificaties, bedienen wij een breed spectrum aan klanten in diverse marktsegmenten. We zorgen ervoor dat de producten van onze klanten een oppervlaktebehandeling ondergaan die de beste bescherming vormt voor het gebruikte materiaal of invulling geeft aan de gewenste eisen die gesteld worden aan de oppervlakte van het materiaal. Het kan hierbij gaan om verfsystemen, veiligheid, oppervlakte ruwheidswaarde of het reinigende vermogen.

Ons werk voeren we uit in een moderne en duurzame productiefaciliteit. Waarbij we continu de samenwerking zoeken met de andere bedrijven binnen het Centrum voor Verduurzamen: Verzinkerij Meerveldhoven en Dameco Plating. We regelen -maar al te graag- alles voor onze klanten en dat gaat vaak veel verder dan enkel het verzorgen van de oppervlaktebehandeling. Denk hierbij aan het transport van producten en het demonteren, voor- en nabehandelen, assembleren, verpakken en etiketteren van producten. Dit alles altijd volgens de gewenste klantspecificaties.

bewerkingen

HIEROM KIEST U VOOR ONS

25+ jaar ervaring

De Run Metaalcoating is opgericht in 1995 als zelfstandig zusterbedrijf naast Verzinkerij Meerveldhoven. We zagen de vraag naar coatings en natlaksystemen steeds verder toenemen en vonden deze vraag niet aansluiten op de core-business van Verzinkerij Meerveldhoven. In de eerste jaren lag de focus bij De Run Metaalcoating op poedercoaten en schooperen/metalliseren. Vervolgens hebben we onszelf gespecialiseerd in natlakken en alles wat er in een spuitcabine ‘voorbij kan komen’.

Hypermoderne productiefaciliteit

Ons werk voeren we uit in een moderne productiefaciliteit. Om onze klanten optimaal te bedienen investeren we continu in optimalisatie en uitbreiding van onze productiefaciliteit. Zo hebben we geïnvesteerd in twee nieuwe compressoren (het hart van onze poedercoating) van elk 75kW, twee 2.500 liter tanks, een nieuwe droger en een elektrostatisch spuitpistool. Met dit pistool kunnen we op een milieuvriendelijkere wijze producten coaten. Ook kunnen we sinds kort laagdiktes meten voordat we poeders definitief laten uitharden.

12 Oppervlaktebehandelingen onder één dak.

U leest het goed. We bieden u -samen met Verzinkerij Meerveldhoven en Dameco Plating- maar liefst 12 verschillende oppervlaktebehandelingen onder één dak. Dat alleen is al bijzonder, maar dat wij u verschillende combinatie-oppervlaktebehandelingen aan kunnen bieden maakt ons echt uniek.

Werken met specialisten

Gewoon in Veldhoven. Gewoon binnenlopen. Gewoon bellen. En gewoon ‘lekkere’ koffie. Want al opereren we vandaag de dag als een state of the art (familie)bedrijf met een indrukwekkende productiefaciliteit, we willen blijven wie we zijn. Vandaag en morgen. Gewoon omdat dit nog altijd ‘verrekkes’ goed voelt. Zo ziet u maar, zo eenvoudig kan werken met specialisten zijn.

ONZE KLANTEN

DE RUN METAALCOATING IN BEELD