Je bent hier:

Dameco Plating

Dameco Plating is specialist in beitsen van RVS / inox, elektrolytisch verzinken, passiveren en sublimeren (SUBLIMOTION-PROCESS®) van een grote diversiteit aan oppervlakten volgens klantspecificaties. We bedienen daarbij een breed spectrum aan klanten in diverse marktsegmenten. Onder andere in de food-, medicijn- en halfgeleiderindustrie. Bij Dameco Plating hebben klanten de unieke keuze om producten manueel (handmatig) of volledig geautomatiseerd te laten behandelen.

Ons werk voeren we uit in een moderne en duurzame productiefaciliteit. Waarbij we continu de samenwerking zoeken met de andere bedrijven binnen het Centrum voor Verduurzamen: Verzinkerij Meerveldhoven en De Run Metaalcoating. We regelen -maar al te graag- alles voor onze klanten en dat gaat vaak veel verder dan enkel het verzorgen van de oppervlaktebehandeling. Denk hierbij aan het transport van producten en het demonteren, voor- en nabehandelen, assembleren, verpakken en etiketteren van producten. Dit alles altijd volgens de gewenste klantspecificaties.

bewerkingen

HIEROM KIEST U VOOR ONS

20+ jaar ervaring

Officieel zijn we opgericht in 2003. Toch leiden onze wortels naar 1990. In dat jaar werden door Daan Sweegers (huidige Directeur Dameco Plating) de eerste stappen gezet in Verzinkerij Meerveldhoven, het bedrijf van vader Henk. Waar we in onze beginjaren voornamelijk actief waren voor Verzinkerij Meerveldhoven en De Run Metaalcoating is dat vandaag de dag wel even anders. Dameco Plating is dé kwaliteitsspeler binnen de metaalindustrie in ‘De Kempen’, op het gebied van RVS-nabehandelingen.

Hypermoderne productiefaciliteit

Ons werk voeren we uit in een moderne productiefaciliteit. Om onze klanten optimaal te bedienen investeren we continu in optimalisatie en uitbreiding van onze productiefaciliteit. Zo bieden we onze klanten het gepatenteerde SUBLIMOTION-process®, dat staat voor een uiterst efficiënt natstraalproces van RVS en aluminium onderdelen en constructies. Ook beschikken we over een nieuwe RVS dompelmachine. Deze zogenaamde ‘droogoven’ geeft ons flink meer slagkracht op het gebied van het seriematig bewerken van producten. Met de oven maken we ook op het gebied van verduurzamen weer een flinke stap: deze is elektrisch en draait dus volledig op onze zonnepanelen.

12 Oppervlaktebehandelingen onder één dak.

U leest het goed. We bieden u -samen met Verzinkerij Meerveldhoven en De Run Metaalcoating- maar liefst 12 verschillende oppervlaktebehandelingen onder één dak. Dat alleen is al bijzonder, maar dat wij u verschillende combinatie-oppervlaktebehandelingen aan kunnen bieden maakt ons echt uniek.

Werken met specialisten

Gewoon in Veldhoven. Gewoon binnenlopen. Gewoon bellen. En gewoon ‘lekkere’ koffie. Want al opereren we vandaag de dag als een state of the art (familie)bedrijf met een indrukwekkende productiefaciliteit, we willen blijven wie we zijn. Vandaag en morgen. Gewoon omdat dit nog altijd ‘verrekkes’ goed voelt. Zo ziet u maar, zo eenvoudig kan werken met specialisten zijn.

ONZE KLANTEN

DAMECO PLATING IN BEELD