Je bent hier:

Met ingang van 1 september 2024 legt Daan Sweegers officieel zijn taken neer als directeur van Dameco Plating B.V. Daan blijft wel eigenaar van het prachtige bedrijf. De komende periode zal hij zijn werkzaamheden overdragen aan de nieuwe directeur: Stephan Peeters (53). Natuurlijk blijft Daan -zeker de komende tijd- betrokken bij de organisatie. Echter, zal zijn rol zal veranderen. De komende periode gaat hij alle rust bekijken wat die rol gaat worden en hoe hij hier invulling aan kan geven.

Dameco Plating is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een hoogwaardig oppervlaktebehandelaar binnen de Brainport regio. Dit was nooit mogelijk geweest zonder onze (trouwe) klanten, betrouwbare leveranciers en andere relaties. Het is voor Dameco Plating belangrijk om te blijven groeien en continu vooruitgang te bewerkstelligen. Want alleen door vooruitgang te boeken, kan het bedrijf blijven verbeteren en topprestaties leveren.

Nieuwe energie
In 1998 begon ik als zelfstandig ondernemer met het montagebedrijf DAMO, 5 jaar later werd Dameco Plating opgericht voor het elektrolytisch verzinken van producten. Inmiddels kunt u bij Dameco Plating ook terecht voor het beitsen en passiveren van RVS. Ruim 25 jaar lang heb ik hier altijd met veel energie, het grootste plezier en enthousiasme aan gewerkt. Voor het maken van de volgende stap -waar ik hierboven aan refereer- voel ik dat Dameco Plating behoefte heeft aan nieuwe energie, een frisse wind, andere leiderschapskwaliteiten en een andere vorm van enthousiasme.

Wat dit concreet betekent
De komende periode zal Daan zijn werkzaamheden overdragen aan de nieuwe directeur: Stephan Peeters (53). Stephan heeft zijn sporen in ‘de maakindustrie’ ruimschoots verdiend. Vanuit de Philipsbedrijfsschool ging hij aan de slag als CNC-draaier, om uiteindelijk de ‘productie’ te verruilen voor een ‘kantoorfunctie’. Hij was o.a. Accountmanager bij Inno Metaal, Manager Sales bij VDL/VDS, Managing Director VDL Belgium en Salesmanager bij VDL TIM in Hapert.

Stephan is exact de persoon die we zochten. Hij is communicatief vaardig, kent en begrijpt de werkvloer, kan mensen verbinden en heeft een bewezen track-record als het gaat om het realiseren van groei en vooruitgang van bedrijven.

Wil je niks missen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Wellicht ook interessant?